Vill du ha information om nya och planerade kullar?

Om du är intresserad av Flatcoated retriever och Labrador retriever tycker vi att du ska sätta upp dig vår väntelista. Valparna i våra kullar blir ofta tingade ganska snabbt och vi börjar med att leta efter potentiella valpköpare bland dem vi vet har haft ett intresse sedan en tid tillbaka.

En bonus med att stå med på väntelistan är att vi skickar ut nyheter då och då om våra planerade kullar och självklart även uppdateringar om hur det går för våra tikar efter det att vi parat dem. Vi har en hel del på gång 2019 och det är bäst att inte missa något ifall du är seriöst intresserad av våra raser.

Jämför våra erbjudanden 2019

Ibland kan det även hända att vi hittar olika erbjudanden och kampanjer som vi tror att ni kan vara intresserade av. Det kan till exempel gälla kurser och utställningar som är intressanta för oss som sysslar med retrievers. En och annan gratis bonus kan också förekomma.

Använd kontaktformuläret nedan om du vill hamna på vår väntelista och ta del av våra erbjudanden. Du kan även passa på att ställa frågor och berätta lite om dig själv och ditt hundintresse. Så får vi lära känna varandra!

Namn:
Email:
Meddelande:

 Copyright 2019 Kennel Zebulon. All rights reserved.  

Design © Webbans Illustrationer